Fodbolde

Trænger den gamle fodbold til at blive opdateret med en splinterny bold, så de små fodboldstjerner kan fortsætte fodboldtræningen hjemme i haven med slidstærke fodbolde? Eller er du på jagt efter en mere speciel fodbold bold til hårde underlag eller fodbold bolde til sjove freestyle fodboldtricks?

Hos småfodboldmål.dk finder du et stort udvalg af fodboldudstyr, fodboldtræningsudstyr, fodbold udstyr til træning, fodboldudstyr til haven og fodbold tilbehør.

Her på siden finder du blandt andet fodbolde og fodbold bolde i forskellige modeller og fodbold bold størrelser. Vores fodbolde bruges på flere forskellige typer af underlag både udenfor og indendørs samt til forskellige typer af fodbold øvelser med bold.

Er du i tvivl om hvilken type fodbold du skal købe til fodboldtræning og fodboldkampe på fodboldbanen?

I udvalget af fodbolde kan du vælge mellem boldstørrelserne i fodbold str. 3, fodbold str. 4 og fodbold str. 5. Fløjt fodboldtræningen eller fodboldkampen i gang hjemme i haven med fx en Select fodbold.

Vores Select fodbolde fås til både udendørs fodbold på græsplænen, streetfodbold og gadefodbold der tåler hårdt spil på fx asfalt og grus samt en mere teknisk bold til boldteknik fodbold selvtræning.